http://digital-intifada.blogspot.com/2012/04/digital-intifada-exclusive-interview.html

Monday, 5 March 2012

DIGITAL INTIFADA ~EXCLUSIVE INTERVIEW WITH THE Pak Cyber Pyrates





PCP is Under Management of: Cyb3r0ck3r ,XXx_Death_xXX , No Swear , D3vil-3y3, Gujjar Haxor, M Khan, Dr - Silent. 
A hacker group from Pakistan named Pak Cyber Pyrates (PCP) has rooted an Indian Server. According to their press release hackers named Cyb3r0ck3r , No Swear , Xxx_Death_xxX , Shadow008 , Devil 3y3 , M .
SOME OF THE HEADLINES THEYVE MADE 

GOOGLE PAK CYBER PYRATES AND WATCH THE RESPONSE THESE GUYS ARE LEGENDARY WE.VE INTERVIEWED A LARGE NUMBER OF HACKERS / GROUPS ETC BUT THESE GUYS WERE THE MOST STAUNCH WE'VE EVER COME ACROSS. nO PROPS HERE THEY ARE CLEAR AND CONCISE IN THEIR AIMS AND MAKE NO BONES TELLING IT. tHE THING IS THESE GUYS NO KNOW LIMIT THEY ARE THE MOST FOCUSED WE'VE EVER COME ACROSS . ISRAEL AND INDIA AND THE OTHER ENEMIES OF ISLAM BETTER WATCH OUT YOUR WORST FEAR COULD BE BROUGHT TO REALITY WITH THESE GUYS.
THE DIGITAL INTIFADA WOULD LIKE TO THANK THEM SINCERELY FOR SUCH A FRANK OPEN AND DETAILED INTERVIEWS WEVE POSTED TO DATE AND WE WAIT WITH BAITED BREATHS FOR THIS EPIC CREW TO STRIKE NEXT KNOWING THEIR FORM UP TO NOW IT WILL BE LEGENDARY AND GAME CHANGING.







Terms and Conditions
All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
TRANSCRIPT OF INTERVIEW 
notes to readers this interview is vague due to the nature of the groups we interview we thought it more respectfull to them and their security to keep questions to a minimal, the format of our interviews wont
change and questions for each group dont differ . 
Interview DIgital intifada copyright 2012 zeronine 


question 1 . how long have you been hacking 
Answer 1: Pak Cyber Pyrates has been hacking from last 10 months..
question 2 . who are your targets and why 
Answer 2: Our main Targets are Indian , USA , Israel & other communities which are again Islam , Pakistan and Palestine .. The reason behind this is that the Muslims are being tortured and killed by Indian In Kashmir , Israel soldiers in Palestine.. and secondly we target USA Sites against NATO Attacks also.. We also have hacked French server on the ban of hijab.. All those communities and groups against Muslims are PCP Target..!!
question 3 . 0xomar asked for hackers globaly to unite against isreal whats your opinion.
Answer 3: We support All those Muslim groups who are against Israel.. We appreciated this to Unite against All Israel Communities ..
queston 4 . the cyber war globaly is hotting up how do you see this playing out ultimatley 
Answer 4: Hacking attempts on Insecure servers and sites are normal.. and secondly these big cyber wars take place for causes and reasons which may be a payback , patriotism or any other issue.. This cyber war actually gives losses to the innocent web masters also.. Pakistan India Cyber wars are normal although sometimes the hackers on both sides gets bind into peace treaty and stop defacing each other sites.. The mostly hackers either Muslims or non Muslims are engaged in these attack just for patriotism.. According to us defacing sites for fun or no cause is not a good option..
question 5 . what is your opinion on the other hackers out there anon antisec etc
Answer 5 .Well according to me i classify all Muslims hacker those who hack for the right causes on one side and other hackers who are anti Muslim on one side.. My personal opinion regarding the anonymous is that they also hack for causes but their causes are the reason for our destruction sometimes .. like Operation Muslim Brotherhood by anonymous.. their official site was hacked by Muslim hackers .. Shadow008 and Disaster.. Soon they shutdown that.. and when ever they will try to take us down.. we will give them a jumbo payback..
question 6 . opfreepalestine do you think theres more to come and the anonymous message to israel some say it came from iran what do you think 
Answer 6: Opfreedom Palestine and Opfreedom Kashmir.. will keep going on until the deserving people get their rights back .. there is lot of more to come up with.. and secondly the message of anonymous.. 
it is a complete conspiracy of anonymous and anti muslims , they want to do same as happened in Libya , Egypt and other Muslims states.. I would like to give the message to people of Iran that your government is with you.. you people are provided with your rights by your government.. anonymous wants to destroy your power.. by claiming that you are not getting your right freedom blah blah blah.. etc.. all is lie.. even the President of Iran is my Ideal President.. Anonymous is trying to disunite IRAN.. and after all.. we are with Iran and Palestine.. we are not going to be threaten By USA or Israel.. People of Iran no need to follow the message and Anonymous.. they just want destruction of Muslims and Islam...
question 7 . do you have a manifesto or ethos 
  • Answer 7 .Well we are not conspicuous nor we make conspiracies against other races.. We just want back the rights of Muslim people.. nothing else..

    question 8 . youve been fairly active of late do you forsee more ops as way forward

  • Answer 8: Well we do not make Ops by ourselves .. They become themselves by the causes like NATO Attack , Freedom Palestine , Freedom Kashmir etc.. well we think that upcoming OPS will relate to the cause of Anonymous and Iranian People.. as Anonymous are trying to disunite them.

    question 9 . do you think usa and israel will attack iran and what for about Kashmir and Pakistan india conflict 

    Answer 9: Well USA and Israel Need guts to attack Iran .. and we are wthl Iran.. We are Nuclear power.. We can in just One attack can destroy the whole Israels.. We are Pakistan.. We are Muslim.. And about Kashmir Issue it has been a long time and this issue is not being resolved.. and the Kashmirians are not getting their rights to live fairly.. We just want Kashmir Muslims to get their rights ..

    question 10 . what message would you like to get across to the world 

    Answer 10: Well at last i would like to give a message to all Muslim states be united.. For Palestine brothers and Kashmir brothers .. we are with you.. we can do what else we can.. For Iranian People i would like to conclude that be united no need to come upon roads and take down your gov. you are getting your all rights.. And for Anonymous , Israel and USA.. Beware.. You Also need to Expect Us!!
    Pakistan Zindabad .. Palestine Zindabad .. Muslims Zindabad..

THE DIGITAL INTIFADA WOULD LIKE TO THANK  Pak Cyber Pyrates FOR THIS INTERVIEW AND FOR ALL THEIR TIME AND EFFORTS AND FOR GRANTING US THIS INTERVIEW .
As-Salāmu `alaykumu




and incase you were in any doubt just look at the recent work we could flood this blog with their work 



























Hacked Sites And Mirror Links List:-
http://pastebin.com/2edamjpS 

Message Of  XXx_death_xXX :



"Hacked By XXx_Death_xXX
Stop Playing S/o bitch !


yo Indian kiddies! sup?


surprised to see your " Govt Site;with a deface page on it ? :O LOL! Your Father visited this Home today lol Grow up kiddies! Everyday you guys get hacked but still don't learn anything. Indians were, are and still will be sucking our dicks cause that's exactly why you guys were born, LMFAO =)) :O:O how can i forget those indian mofos who call themselves some epic hackers O.O but they are actually nothing but pimps LOL! and about Kashmir, It used to be a Peaceful land but how it got ruined ? don't know right? it got ruined by Indian Filthy army filled with sumo pimps(lol). and for the kind information of indian sqli armies(in other words so called failed hackers), Kashmir wasn't a part of India to begin with ;) your armies raided Kashmir, go and Educate yourselves, you guys are nothing but bunch of Illiterate people who are trying to defy their own Penal Codes huh "Indian Penal Code(Act No. 45 of 1860) CHAPTER-II SEC 18: India.- India means the territory of India excluding the State of Jammu and Kashmir." Whatever you write on the Pakistan's Gov or D grade websites, it won't make a difference so, grow up! "


LIKE WE SAID THESE GUYS ARE EPIC 

No comments:

Post a Comment